CSS Templates 1 CSS Templates 2 CSS Templates 3 CSS Templates 4 Flash Templates 1 Flash Templates 2 Flash Templates 3 Flash Templates 4

 

Info over onze visdagen op zee
Neeltje Jans (wrakvissen)
De bus komt ons om 03u00 ophalen aan ons clublokaal De vitesseduif te Grootlo . Van hieruit word onze reis verder gezet richting Neeltje Jans , waar we omsteeks 06u00 de zee optrekken.
Normaal is de vaartijd tussen de 3 en 4 uur .
Tijdens het binnenvaren kun je frieten en nog andere lekkere gerechtjes eten.
Rond 17u30 zijn we meestal terug aan de bus . De thuiskomst is voorzien rond 20u30.

f
Engeland (Dover of Ramsgate)
We vertrekken om 02u00 aan ons clublokaal De vitesseduif te Grootlo met de bus richting calais , daar nemen we rond 6u45 de overzet naar Dover waar we in Engelse tijd om 7u15 aankomen. Om 8u00 komen de schippers ons aan de steiger ophalen om met ons aan onze vistocht te beginnen .
Hier moet men niet lang varen voordat we onze lijnen te water kunnen laten . Welke visserij er wordt gedaan hangt af van het weer en welke vis zich op dat moment het beste laat beetnemen. Omstreeks 17u00 kunnen we terug beginnen aan reis richting Grootlo
thuiskomst is voorzien rond 24u00.
PORTIA (Dover)
f

Lady An ( Ramsgate)
f

Bonway (Ramsgate)f Gemini II (Dover)f Reecer (Dover)
ff
Franlis ( wrakvissen ) vanuit Oostende
De bus komt ons om 04u00 ophalen aan ons clublokaal De vitesseduif te Grootlo . Van hieruit word onze reis verder gezet richting Oostende, waar we omsteeks 07u00 de zee optrekken.
Rond 17u00zijn we meestal terug aan de bus . De thuiskomst is voorzien rond 20u30.
m
Garnalen (Crangon) Oostende
2 maal per jaar gaan we slepen op garnaal. We vertrekken om 05u00 aan ons clublokaal 'de Vitesseduif te Grootlo richting Oostende.Om 8u00 wordt er uitgevaren. De garnalen worden op de boot gekookt. Deze worden op het einde van de dag verdeeld onder de deelnemers. Omstreeks 16u00 kunnen we terug beginnen aan onze rit richting Grootlo . Verwachte thuiskomst 19u00.
f
Mijntje Yvonne(wrakvissen)
De bus komt ons om 03u00 ophalen aan ons clublokaal De vitesseduif te Grootlo . Van hieruit word onze reis verder gezet richting Stellendam , waar we omsteeks 07u00 de zee optrekken.
Rond 17u00 zijn we meestal terug aan de bus . De thuiskomst is voorzien rond 20u30.
f
Wiesje en Limanda (makreel en ankervissen)
MAKRELEN
Het vertrek uur van de bus is om 05u00 aan ons clublokaal in Grootlo. Rond 08u00 trekken we met Wiesje en Limanda op zoek naar makreel. De terugkomst is voorzien om 16u00 . Na onze busrit naar huis zullen we rond 19u00 terug in Grootlo zijn .
f

ANKERVISSEN
Om op anker te gaan vissen zijn de zelfde vertrekuren van toepassing als de makreeldag, enkel het terugkomen is een uur later . De thuiskomst zal is voorzien rond 20u00. Hier bestaan de vangsten uit platvis en wijting

f
Onze andere activiteiten
Koppelvissen tegen de Goudvis

We vissen 2 x dit jaar tegen de goudvis . Het startschot word telkens om 13u30 gegeven . Na 2 uur vissen volgt er een pauze van 1 uur .
Na de pauze vissen we nog eens 2 uur .

  • 1ste keer = Tijdens het vissen wordt er een varken aan het spit gestoken, waar we na afloop allemaal van kunnen genieten .
  • 2de keer = Na het vissen worden we verwend met een lekkere portie mosselen
k

Forellen

 

meer info volgt

l
wordt nog verder aan gewerkt