garnalen
05 oktober 2013

HET WEER
j
j
j
j
j
j
j
jjj
Een panvol
April 2012


Een korte Pan-Vol, maar daarom niet met minder informatie.

Clubfeest 2012


Als je nog wil deelnemen aan ons clubfeest op 21 april in de zaal van Beireke Verhaegen in Betekom, wees er dan snel bij.  Op 15 april sluiten we de inschrijvingen af. Wie dan zijn borg of inschrijvingsgeld nog niet heeft betaald, kan wel nog komen, maar zal geen eten of drinken krijgen. Betalen kan via de bankrekening of bij iemand van het bestuur.
Zoals je weet is alles gratis voor de mosselhelpers, zij dienen echter wel een borg te betalen, die ze terugkrijgen op het feest.
Wie niet inschrijft en toch aanwezig is, kan gratis meedansen of als een droge plant ( zonder drank of eten ) toekijken naar de anderen. Rekeningnummer : BE 95 7310 1535 3758

Haring :

Voor de liefhebbers van “ Boeksring “  of  “ Peikelheiring “ op 29 april : gaan we met de
M.S. THEO nog eens haringen. We vertrekken om 5.00u stipt aan het lokaal.
Begin al maar ajuinen te kuisen en citroenen in schijven te snijden, want er zitten er veel naar ‘t schijnt….nu ze nog kunnen vangen !

5 mei Koppelvissen + Barbecue : De Goudvis 13u30

Op Zaterdag 5 mei gaan we nog eens koppelvissen op de Goudvis in Ramsel. Na het vissen houden we onze jaarlijkse barbecue. Vanaf dit jaar vragen we voor het eten 5 euro per persoon voor leden en inwonende gezinsleden. Ook vrienden buren en werkmakers zijn welkom, zij betalen € 10.00 p.p. 
Omwille van het ongenoegen van sommige over de drankprijs ( omhaling pot ) dient iedereen zijn drank zelf af te rekenen aan de toog.

2-3 Juni : Forellen

én en ander staat al vast, andere zaken nog niet …..daarom, meer info in het blaadje van mei. Ben je zeker dat je gaat meevissen , dan kan je dit wel al laten weten, zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Tot één dezer.
Het bestuur.