garnalen
05 oktober 2013

HET WEER
j
j
j
j
j
j
j
jjj

Een panvol
Extra Editie

 

Neeltje Jans 9 December

Wegens de slechte vangstresultaten op de wrakken ( het hele afgelopen jaar al ) en wegens de goede vangstberichten op anker, hebben we besloten om de visdag op de wrakken van 9 december om te vormen tot een visdag “ op anker “.We begrijpen dat dit niet bij iedereen in goede aarde zal vallen, maar extreme situaties vragen om extreme ingrepen. We hopen met deze beslissing de slechte visvangsten van de afgelopen visdagen een beetje recht te kunnen zetten. De vangstberichten op anker zien er alleszins veelbelovend uit.We hopen dat diegenen die zich ingeschreven hebben nu niet allemaal gaan terugkrabbelen.
Meer zelfs, er zijn nog voldoende plaatsen vrij .
We hopen dat er wegens het minder lange heen –en terugvaren, het verminderde risico op lijnbreuk en materiaalverlies, er nog enkele inschrijvingen bijkomen ( waar zitten die mannen die op elke algemene vergadering achter ankervissen vragen ? )
We hopen er een mooie jaarafsluiting van te maken met veel leute en plezier, spreek zeker uwe vismaat nog eens aan. Misschien is dit ook wel een visdag voor onze junioor panvissers.  We gaan de aasbestellingen van “ Tappen “ afzeggen en gaan in de plaats per persoon 250 gr zagers en 250gr pieten bestellen. Wie geen aas wil…gelieve te verwittigen. Wie meer aas wil… ook verwittigen aub. U kan dit ook nog aanvullen met aas uit uw diepvries. Dit vraagt ook een aanpassing van het materiaal,lichtere hengels ook de grote haken zijn hier uit den boze. Het zware wrak lood is ook niet nodig wel ankerlood voorzien is de boodschap. Heeft iemand hier een vraag of een probleem mee laat een seintje en wij helpen u wel uit de noot.

Opgelet ! Het vertrekuur van 3uur wordt 4 uur !!!! Ook de prijs zal aangepast worden.

                                                                                         

 Bestellingen T-shirts / Sportzakken

De bestelde T-shirts en sportzakken zijn geleverd. We gaan ze uitdelen in het lokaal in Grootlo, na de laatste visdag van het jaar op 9 december, vanaf 20 uur. Er dient ook nog afgerekend te worden. Breng als het kan  “gepast geld “ mee, dat werkt gemakkelijk voor iedereen.

Kerstmarkten

De Panvissers zullen op 2 kerstmarkten in de buurt vertegenwoordigd zijn met een standje ( tent ). Wij bieden aan : Pasta, Scampi’s, gebakken Haring, Mosselen op de barbecue, de nodige drankjes.Waar/Wanneer ?Gijmel : aan de Parochiezaal op 15 december : 16u – 21u30Betekom : aan de kerk op 22 december : 17u - 23 uKom eens een kijkje nemen, een babbeltje slaan, iets eten of drinken.U zal onze stand ongetwijfeld herkennen. Hoe ? Come and See !

Tot een dezer

Het Bestuur