garnalen
05 oktober 2013

HET WEER
j
j
j
j
j
j
j
jjj

Een panvol
NOVEMBER 2012

‘t Wordt laat licht en ’t is vroeg donker…’t wordt ook gevoelig kouder, de winter is in aantocht….het seizoen van de kabeljauw…al moeten we nog afwachten of die er zal zitten .
De enige manier om daarachter te komen is mee gaan vissen, als we erin slagen om te vertrekken natuurlijk.

Garnaal
De enige garnaaldag die doorgegaan is op 13 oktober leverde een redelijke tot zeer goede vangst op. De gelukkigen die meewaren konden zo’n 6 kilo beestjes pellen, goed voor verscheidene uren amusement dus.

21 Oktober

Vissen – niet vissen , het is niet altijd een gemakkelijke beslissing. Het was al een hele tijd geleden dat we het nog eens voorgehad hebben, maar op 21 oktober had het weer ons bij ons p**tje .
Uitvaren om toch maar te proberen, maar wegens te hoge golfslag, verslechterende en gevaarlijke weersomstandigheden, na een korte vaart terug naar de steiger en terug naar huis.

Niet plezant, maar om de zoveel tijd kom je het toch tegen. Niets aan te doen….volgende keer beter denken we dan .

24 uren 2 -3 November
Het is al een hele tijd hard aan het waaien….zo ook voor onze 24 uur.
Er werd een kanaalrat verwacht…en dan wil je echt niet op zee zitten. ( zware storm ZW 6 beaufort + toenemende wind )

Pakt dat we ze zouden kunnen vangen, hoe legde dat thuis uit als je zegt dat je gaan vissen bent en je komt met een kanaalrat thuis ?

We durven het haast niet meer zeggen maar……volgende keer beter ?
18 November – 9 December

We hopen dat de Windgod met zijn grote longen ooit eens uitgeblazen geraakt en dat we nog eens kunnen uitrukken.

Er resten ons nog 2 dagen om onze diepvries te vullen tegen eindejaar.
Wel inschrijven en aas bestellen . Wij zullen een dikke kaars branden.

Kerstmarkt Valkenburg

Wees er snel bij, want de bus zit al voor 2/3 vol.

Zeehengelbeurs Utrecht

Wij hebben 32 bons ontvangen voor 2 euro vermindering op de inkom voor de hengelsportbeurs op 30 november en 1 – 2 december in Utrecht. Geïnteresseerden kunnen Luc bellen 0477/20.37.46, hij zal ze dan bezorgen.

Kalender 2013

De kalender 2013 krijgt langzaam vorm. We starten dit jaar met een 24 uur op 19-20 januari.
Wees er snel bij. Toen wij begin november belden hadden we het geluk op de laatste 18 plaatsen beslag te kunnen leggen . Omdat we de laatste keer enkele mensen hebben moeten teleurstellen… wees er snel bij om in te schrijven ( vóór 15 december ).

 Bestellingen T-shirts / Sportzakken

De bestellingen zijn afgesloten. Niet besteld….pech, te laat.
Als ze klaar zijn gaan we ze niet met de post laten bezorgen . We leggen een voormiddag vast waarop je ze in het lokaal kan komen afhalen.  Meer info volgt dan.

Parkeren Visdagen

De uitbater van de frituur naast de zaal heeft ons vriendelijk gevraagd de parking naast en voor de frituur vrij te laten. Hij moet hier voor betalen en tijdens de visdagen is deze bezet door velen van ons, maar wij zijn geen klanten en die moeten ergens verderop parking zoeken, niet plezant he. Bij deze vragen wij aan u allen om hier in de toekomst rekening mee te houden. Gebruik de parking verderop in de staart voor de school, of recht tegenover de zaal rechts van de straat. Hopen op gevolg van deze oproep en dat er ook rekening mee gehouden wordt.  

Tot één dezer.

Het Bestuur