garnalen
05 oktober 2013

HET WEER
j
j
j
j
j
j
j
jjj

Een panvol
september 2012

Als we het Internationaal Bestuurscomité van Mosselfeesten waren dan zouden we – zoals die mannen van de Olympische Spelen – kunnen zeggen : “ Dit was het meest normale mosselfeest van de afgelopen jaren “Er waren geen uitschieters en ook geen dieptepunten.De verkoop houdt zich al een 3-tal jaren op hetzelfde niveau, al zijn wij ervan overtuigd dat dit nog altijd beter kan, niet voor iedereen, maar toch voor een respectabel aantal leden.Het aantal eters – dus ook  niet- mosseleters is ook al een aantal jaren zo goed als hetzelfde gebleven.Door de bangmakerij voor alcoholcontroles zakt de verkoop van drank nog jaar na jaar, wat we proberen op te vangen met prijsaanpassingen, maar daar de bierprijs ook regelmatig omhooggaat is dit ook een eindigend verhaal.

Op ’ t eind van de zaterdag was het meeste van wat we besteld hadden allemaal op, dat wil zeggen dat we alles goed ingeschat hadden, en dat we zeker geen verlies doen door veel overschot te moeten weggooien. Ook was ’ s nachts het vat bier “ af “ , zodat we op alle gebied kunnen spreken van een goed maar geen “ super “ mosselfeest.

Wegens het uitblijven van “ overdreven  drukte “ hebben we ons ook nog eens kunnen toeleggen op het kijken naar details, zodat we tegen volgend jaar hier en daar een paar organisatorische verbeteringen kunnen aanbrengen.
In ieder geval een “ welgemeend DANKUWEL “ aan alle helpers, kaartenverkopers, sponsors en sympathisanten voor de hulp, steun en aanwezigheid.
Dank zij de inzet van velen zullen we volgend jaar wel weer een jaartje zorgeloos kunnen gaan vissen.

Garnalen : 05.00 u

Je kan inschrijven voor de garnaaldagen van 29 september volzet  13 oktober nog enkele plaatsen vrij.
Dit volgens het gekende principe eerst = eerst en vol = vol.Je dient per garnaaldag apart in te schrijven. Als je voor de eerste dag ingeschreven
bent en deze gaat niet door, dan wordt je niet automatisch doorgeschoven naar de tweede
dag, je dient dan – indien nog plaats – opnieuw in te schrijven.

DIT IS ENKEL OP GARNAAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21 Oktober : 03.00 u : Neeltje Jans – Wrakvissen
Tijdig inschrijven en aas bestellen.

24 Uur – November

De eerste 15 plaatsen zijn volzet.Er zijn tot op heden 18 inschrijvingen binnen.Wij hebben nog 5 plaatsen bijgevraagd hebben hier nog geen oké voor gekregen.Indien meer info laten wij het u weten.Dus misschien komt het wel oké’ en is er nog plaats voor twee man totaal komt dan op 20vissers. ???????

Een maal andere maal laatste maal.

Zijn er nog geïnteresseerde in een sportzak + T-shirt,of eventueel apart.
Laat het weten voor 30/09/2012.
Dit is de uiterste datum van bestteling.
T-shirt € 10.00 Sportzak € 25.00.
Betaling bij ontvangst.
Begin Oktober gaat de bestteling naar de winkel,als het dan meezit is alles hopelijk klaar voor onze eerste afspraak op de wrakken van 21/10/2012

 

Het Bestuur