garnalen
05 oktober 2013

HET WEER
j
j
j
j
j
j
j
jjj

Een panvol
Januari 2013

Bij het begin van ons 30° werkjaar wensen we alle Panvissers en hun familie een gelukkig en gezond 2013. Mogen daar dan ook nog veel plezier en een goede visvangst bijkomen, dan zijn we al een goed stuk op weg.


Kerstmarkten


Zoals jullie weten hebben wij onze PR gaan verzorgen op de kerstmarkten in Betekom en op de Gijmel. Vooral op de Gijmel mochten we enkele Panvissers ontvangen. Het werd daar dan ook een succes, onze sacmpi’s waren een uur voor het einde van de markt al uitverkocht, ook onze zak mosselen was uitgeput tegen het einde van de markt .
In Betekom was de opkomst wat minder, de regen en harde wind was hier voor de Panvissers weerom de spelbreker ( zoals zo dikwijls vorig jaar).

24- uren : Neeltje Jans: 19-20 januari


Na lang beraad hebben wij volgende personen geschikt bevonden om mee te gaan op 24-uren vistrip. Zij wisten ook de nodige fondsen te verzamelen om de azen en de boottocht te betalen. Anderen dienen zich voor deze visdag niet meer aan te melden, onze schuit zit vol. Thys Marc/ Umans Andre/ Troonbeeckx Danny/ Borremans Lucien/ Verbeeck Johan/ Van De Velde Jan/ Van De Wijngaert Norbert/ Korakot Seany/ Goossens Ferdinand/ Speters Olivier/ Op De Beeck Jos/ Geens Glen/ De Raedemaker Johan/ Wouters Nico/ Wijns Louis/ Bries Willy/ De Rijck Eddy. Diegene die nog geen aas besteld hebben voor deze 24 uur,vlug doen bij de Luc 0477/20/36/47. Vertrek 15.00 uur stipt aan het lokaal indien de visdag niet doorgaat. Is het bestelde aas ook beschikbaar vanaf 15.00 in het lokaal. Steek alvast maar een dikke wens kaars aan,die van mij is al bijna opgebrand.

 

Nieuwjaarsevent : Zondag 27 januari : 15 u

Om ons 30° werkjaar goed in te zetten willen we op 27 januari een nieuwjaarsevent houden op De Goudvis in Ramsel.
Wij bieden een drankje aan als welkom. Daarna volgt een Breughelbuffet waarbij dranken verkrijgbaar zijn aan 1 euro. We vieren bij deze gelegenheid ook onze kampioenen van 2012 en we delen de nieuwe kalenders uit.
Wenst u hieraan deel te nemen, dan vragen wij u om op voorhand ( voor 20 januari ) in te schrijven, alleen bij Karin. Tel. 0495/21/58/25
Inschrijven is wel de boodschap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deelnameprijs = 10 euro ( enkel voor leden en inwonende gezinsleden )
Dit wordt de dag zelf afgerekend.

 

17 Februari : Neeltje Jans : Wrakken : 03.00u


Onze eerste “ gewone “ visdag van 2013. Tijdig inschrijven en aas bestellen.


Algemene Vergadering : 24 Februari : Grootlo : De Vitesseduif : 09.30 u


De rekeningen van 2012 zijn afgesloten, nog een beetje tel-en rekenwerk, en we kennen het resultaat van 2012. Toelichting en verduidelijking op deze vergadering.
De volledige agenda volgt nog.
Vistrip Ierland
Na Gran Canaria vorig jaar, zouden we dit jaar opnieuw naar Ierland op visreis willen gaan. Geïnteresseerd ? Meer info volgt op het Nieuwjaarsevent en uiteraard ook op de Algemene Vergadering in februari.

 

Laatste Kans

Er wordt een tweede besteling T-shirts en sportzaken gedaan,dus voor al diegene die de eerste boot miste grijp jullie kans,de prijs blijft ongewijzigd enkel nog bellen en bestellen. Wel voor 20 januari 2013 0477/20/36/47.

Tot een dezer
Het bestuur