garnalen
05 oktober 2013

HET WEER
j
j
j
j
j
j
j
jjj


Een panvol: Februari 2011


Neeltje Jans : 16 januari

Eindelijk nog eens veel volk ingeschreven....dan blazen de mannen van Beaufort ( De Windmakers) weeral onze visdag af. Volgende keer – hopelijk – beter.

Uitslag zondag 13 februari

De vangst berichten van de voorbije dagen waren zeer slecht dus wisten we ongeveer wat we van deze visdag konden verwachten. Zaterdag avond had de Luc nog gebeld met de vis club uit  de Limburg Neptunus die waren weest vissen met de STELLA-BEL vangsten slecht 1 visje de man. We stonden dus voor een moeilijke opgave om onze coolman koelboxen te vullen. Maar toch nog met volle moed om 6,15 uur door de sluis richting verre wraken op hoop van zegen met 36  tot op de tanden bewapende vissers. Na ongeveer een 3,45 minuten vaart eerste stop en u kon het raden niemand thuis enkel een verdwaalde schar . Op naar nummer twee van het zelfede laken een broek, naar nummer dier dan maar hier kwam hier en daar een steenbolk vormaat Oosterschelde boven. Verder naar nummer vier hier werden enkele gullen gevangen ook weer geen massa maar het beterde toch een beetje,na een poosje op naar nummer vijf en de hoop op betere vangsten ijdele hoop weer enkel steenbolk .Dan verder naar nummer zes het was onder tussen al bij de klok van 13,45 uur geworden dus de tijd werd kort, en ja hier was meer leven onmidelijk kromme hengels het was wel maar op enkele plaatsen maar het gaf toch weer een andere kik. Er waren er hier enkele onder ons mischien wel de betere of de geluksvogels wie zal het weten die er hier zeven wisten te verschalken . Al bij al geen super dag zo als de voorbije jaren maar toch als ge veel lees op de vangsberichten toch ook niet slecht. En hoe is het spreekwoord nu ook weer na 3 vette jaren 3 ...... jaren zeker. Toch werd deze visdag in het algemeen positief beoordeeld onder de vissers en waren ze allen op revanche uit voor 13 maart dus dit belooft vuurwerk zie dat u dit zeker niet mist. De verslaggever van de zee tot de volgende DOIE.

BELANGRIJKE DATA :

27 Februari : Vittesseduif – Bij Peter – Grootlo : 10.00 u:
ALGEMENE VERGADERING

Op zondagvoormiddag 27 februari houden we onze jaarlijkse – VERPLICHTE – algemene vergadering. ( zorg er voor dat u allen om 9,30 uur aanwezig bent zo dat we om 10,00uur van start kunnen met de vergadering )
Deze vergadering bepaald het voortbestaan van onze club. Het is dus uiterst belangrijk dat iedereen hierop aanwezig is. Indien je niet aanwezig kan zijn,geef dan volmacht aan iemand anders, teneinde geldig te kunnen stemmen over een aantal belangrijke punten.


AGENDA :  

Financiëel verslag 2010
Kwijting raad van bestuur
Begroting 2011
Lidgelden (30 €) + Borgen
Regelgeving terugbetaling borgen
Kalender 2011
Teren-etentje mosselhelpers ( zie hieronder)
Varia...

Zaterdag 02 april : Etentje mosselhelpers + teren : Brochetto : 17.30 u

Net zoals vorig jaar, gaan we ipv te gaan teren in de kasteelhoeve, opnieuw    “binnenbarbequen “ bij Brochetto – Oudestraat 17 – te Heist-op-den-Berg ( aan het zwembad ). Tevens maken we van de gelegenheid gebruik om de helpers aan ons jaarlijks mosselfeest te bedanken. Prijs voor een avond eten + drank = 35€.


Inschrijven + betalen tot 20 maart !

Alles volgens de welgekende formule : je schrijft in en betaald ! 35€ per deelnemende persoon. Heb je geholpen aan de mosselen, of ben je lid van VZW De Panvissers ZHK dan ontvang je bij aanwezigheid op 02 april je voorafbetaalde bedrag van 35€  p.p. terug.
Niet betaald = Niet ingeschreven !
We hebben de hele zaal afgehuurd – hoe meer zielen => hoe meer vreugd.
BETALINGEN : NIEUW BANKREKENINGNUMMER !
Sinds begin januari heeft de club een nieuw bankrekeningnummer bij KBC ipv bij DEXIA.
Het nieuwe nummer = BE 50 7450 3688 4018 voorlopig kan dit ook nog verkort op :
                                                  745-0368840-18
Alle betalingen die nog gedaan worden op het oude DEXIA-nummer, zullen door de bank teruggestuurd worden op naar uw eigen banknummer. Gelieve hier rekening mee te houden.
Als je betalingen doet via de bank : vermeld steeds wat je betaald :
Vb: Visdag + datum / Lidgeld / Teren, etentje / Aas / + JE NAAM ! zodat vergissingen uitblijven.


Volgende visdagen :

13 maart : Neeltje Jans : 03.00u
vergeet geen aas te bestellen


27 maart : Grevelingen ( wijting ) : 04.30 u
hier voor word er voor iedereen aas voorzien
EN KAN IEDEREEN MEE VAN O TOT ONGEVEER 100 JAAR


Tot een dezer
Het bestuur