garnalen
05 oktober 2013

HET WEER
j
j
j
j
j
j
j
jjj


Een panvol: juni 2011

Beste Panvissers,

Het spreekwoord zegt wel  : “ niet te vroeg mosselen roepen” , maar uit ervaring weten wij van het bestuur dat we niet snel genoeg “mosselen” kunnen roepen. De meesten hebben het ondertussen wel begrepen, de voorbereiding van onze jaarlijkse mosseltweedaagse ( 2 en 3 september ) kondigt zich spoedig aan.  Door het warme voorjaar hopen we dat de beestjes goed kunnen groeien hebben en dat er veel zullen zijn. Verwittig je vaste klanten al maar dat we er dit jaar weer zullen staan.

10 april : Neeltje Jans

K

ST

K

ST

K

ST

W

Plu dirk

1

4

Van Der Veken Louis

1

9

Umans Andre

1

6

1

Plu Jan

1

8

De Becker Roger

2

2

Pauwels Lenard 

3

3

Willems Gert

1

5

Sleyp Alois

1

2

Moris Luc

Van Look David

4

Op De Beeck Jos

5

Troonbeeckx Danny

Wijns Louis

Vandecruys Bart

12

Verbeeck Johan

7

2

Wauters Guy

2

5

Beerens Johan

4

10

Elsen Victor

1

Van Herck Marc

4

Beerens                                 

Septers Olivier

7

Boremans Julien

1

1

Vonckx Eddy

2

8

Naulaerts Rene

6

Bries Willy

2

2

Goossens Ferdinand

1

1

Van Den Broeck Karin

3

Vanderborgcht Jhon

1

5

Peeters Eddy

4

Dit is de uitslag die we jullie bespaarden in onze vorige pan-vol,nu begrijpen jullie wel waarom zeker. Als u dit leest zou u kunnen beginnen wenen, het was dan ook een zeer slechte visdag meer kunnen we hier niet over zeggen. 

08 mei : forellen

Zoals iedere foreldag hadden we ons goed voorbereid : ijs gemaakt, koelelementen stijf bevroren, onze grootste koelbox klaargezet naast de vijver…. Het heeft dit jaar niet mogen baten.  De visjes hebben niet omgezien, enkele koppen, wat staarten en een door de kat afgekloven graat is alles wat we hebben kunnen vangen. De buit was dan ook snel verdeeld. Met 12 vissers 32 stuks dan klopt de verdeling hierboven vermeld als een bus.
Volgende keer beter !

22 mei Koppelvissen  Visclub 2000

De mannen waren dit jaar veel te sterk voor ons dus dik op ons …… gekregen, volgend jaar revancheren we ons, zeker weten .

28 mei Koppelvissen + Barbecue

Ook hier geen denderend goeie vangsten. Wel een heerlijke barbecue achteraf.

19 Juni : Neeltje Jans         

Beaufort ( die van de wind ) had zijn longen nog eens goed volgezogen, zodat hij bij het uitblazen onze visdag wegblies…wat ons restte was het aas af te halen.(al bij al was deze uitkomst nog niet zo slecht in het voordeel van onze schatbewaarder, die zou anders weer diep in zijn schuif moeten duiken hebben). Er waren nog niet voldoende inschrijvingen om de onkosten van de boot te dekken, we moeten er dan geen tekening bij doen zeker ?

Volgende visdagen:

Zaterdag 02 Juli : Koppelvissen tegen de Goudvis

Hiermee nemen we een oude gewoonte terug op : koppelvissen tegen de mannen van De Goudvis.  Er wordt gevist op de grote put. We beginnen eraan op 13u30. Op voorhand inschrijven en tijdig aanwezig zijn aub. Wij werven voor deze visdag nog steeds vissers aan ervaring niet vereist wel een bewijs van goede zeden en afkomst, contract van onbepaalde duur, verloning naar gelang de prestatie. Geen maaltijdcheques wel drank bonnetjes, ook geen leeftijdsgrens, kan van 0 tot 100 jaar . Stuur vlug uwe C.V. naar de zetel van de club en alles is “in de sjacosch”.

09 Juli : Nachtvissen : Neeltje Jans.

Vertrek :    zaterdag 16u00                  Terug :       zondag 4u30
Prijs :          56,50 euro
In deze prijs is in begrepen : 200 gr. zagers plus 200 gr. zeepieren dit aas is wel beter om op anker te vissen meer bepaald voor de platvis (dit is niet verplicht om te nemen laat dit wel weten als u inschrijft zo niet wordt dit wel besteld en moet dus ook betaald worden, een min punt als de visdag niet kan door gaan is dit aas wel verloren, kan niet in de vriezer). U kan ook dit aas aanvullen met uw voorraad diepvries tappen en messen. Dus voor diegene die al ingeschreven zijn neem nog even contact met de Luc tel.0477/20-36-47 wat betreft het aas om zeker alle misverstanden hierom te verwijden.Tijdig inschrijven en aas bestellen aub.
Ten laste voor 04-07-2011

24 Juli : Neeltje Jans : MAKREEL : 04u00

Vanaf nu kan je inschrijven voor het makrelen op 24 juli. Let op ! Leden hebben voorrang bij inschrijving .  Indien de boot niet volzet is kunnen er ook niet-leden inschrijven vanaf 10 juli.
Prijs leden : 40 euro.
Niet leden : 53 euro.
Dit is boot en bus inbegrepen.

Tot een dezer

Het bestuur