garnalen
05 oktober 2013

HET WEER
j
j
j
j
j
j
j
jjj


Een panvol: maart 2011

Eerst en vooral bedankt om massaal ( of toch voldoende ) aanwezig te zijn geweest op onze jaarlijkse algemene ledenvergadering van 27 februari. Waar nodig hebben we geldig kunnen stemmen, wat toch belangrijk is voor het voortbestaan van onze club.
Voor de afwezigen – en voor het archief – even een samenvatting :
-Het financieel verslag van 2010 werd goedgekeurd
- Ondanks een “ miskamflieter “ van het bestuur werd er kwijting gegeven voor het jaar 2010
- De begroting 2011 werd voorgesteld en goedgekeurd
- Toevoeging paragraaf aan art 15 van de statuten : “De vereniging wordt verbonden, binnen en buiten rechte, door de gezamenlijke handtekening van ten minste 2 bestuurders” werd goedgekeurd.
- Terugbetaling borgen : Nogmaals de eeuwenoude discussie over de borgen : Borgen worden terugbetaald tot ten laatste 30 juni , volgend op het jaar waarin je het laatst je lidgeld hebt betaald. Dus was je lid in 2010 dan kan je  borg terugvragen tot 30 juni 2011. Borgen dienen persoonlijk bij iemand van het bestuur te worden opgevraagd. Worden niet huis aan huis gebracht wij zijn BPOST niet, u hebt dus alles in uw eigen handen. Dit is toch wel in perfect  Nederlands en niet in het Chinees en hopelijk dus voor iedereen overduidelijk.
- Er werd gelegenheid gegeven om de lidgelden - 30 euro- te betalen.
- De kalender 2011 werd besproken, er komt mogelijk opnieuw een 24 – uur. Er staan op de kalender twee fouten : forel begin 7.00 uur ipv 13u30 . Garnaal valt weg op 10 september.
- Door de stijgende brandstofprijzen – bus en boot – en door de algemeen stijgende kosten werd er besloten om de prijs voor het vissen met 3 euro te verhogen . Indien nodig, volgt er volgend jaar een tweede inhaalbeweging ( een nieuwe opslag dus ).
-laatste punt, maar zeker niet minder belangrijk was het opdagen ’ s nachts aan de bus bij vertrek, en dan vooral de zogenaamde “kennelijke staat van …” of sommigen al bijna in staat van “ontbinding” zoals de voorzitter het schetste. Er zal aan het reglement een paragraaf bijgevoegd worden . Al wie nog van links naar rechts laverend opdaagt, komt niet meer in de bus en gaat die visdag niet mee vissen en zal beschouwd worden als afwezig ( lees : gereserveerde visplaats betalen ).

Belangrijke data :

Zaterdag 02 april : Etentje mosselhelpers + Teren (Brochetto) : 17u30

Net zoals vorig jaar, gaan we i.p.v. te gaan teren in de Kasteelhoeve, opnieuw “ binnenbarbecueën “ bij Brochetto – Oudestraat 17 – te Heist-op-den-Berg. Tevens maken we van de gelegenheid gebruik om de helpers aan ons jaarlijks mosselfeest te bedanken . Prijs voor een avond eten + drank = € 35.
                            INSCHRIJVEN + BETALEN TOT 20 MAART !
Alles volgens de aloude formule : je schrijft in en betaalt 35 euro per deelnemende persoon. Al wie helpen werken heeft op het mosselfeest in  2010 ontvangt bij aanwezigheid zijn 35 euro terug.
Wie lid was in 2010 en lid is in 2011, ontvangt eveneens bij aanwezigheid zijn 35 euro terug.
Opgelet : niet betaald = niet ingeschreven !
Vrienden of eventueel andere familieleden kunnen ook meedoen zij betalen wel 35 euro.

27 maart : Grevelingen: wijting : 04.30 u

Aas wordt voorzien. Jong en oud kan mee

10 april : Neeltje Jans : wrakken : 03.00 u


Tijdig inschrijven en aas bestellen aub.

17 april: MS Theo : haring : 05.00 u

Aas is niet nodig, oplegazijn en ajuin zelf mee te brengen ( potjes ook )

 LIDGELDEN :

Wie op 31 maart 2011 zijn lidgeld voor 2011 niet betaald heeft, wordt niet langer aanzien als lid van
ZHK De Panvissers VZW, tevens is dit dan de laatste “ PAN VOL “ die je ontvangt.
Betalen kan op rekeningnummer 745-0368840 18.
Vermeld wel wat ( lidgeld, borg, eten, aas, visdag ) je betaalt en vermeld ook je naam, zo sluiten we vergissingen uit.
Om in de toekomst misverstanden te vermijden : laat indien uw adres, telefoonnummer, GSM-nr, of nog andere wijzigt, ons zo vlug mogelijk iets  weten.

FLEECEN met clubembleem+ naam


Op de vergadering werd  de vraag gesteld of er nog fleecen van de club te verkrijgen waren. Dit kan als er door de club minimum 10 besteld worden. Dit is dan een fleece +muts, prijs 35 euro.
Bezorg onderstaand formulier aan iemand van het bestuur. Indiener in totaal meer dan 10 besteld kunnen worden, worden jullie hiervan verwittigd ( voldoende inschrijven dus ).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bestelformulier fleece
NAAM :_______________________________________________________
MAAT :           S   M     L    XL    XXL    XXXL ( aanduiden welke maat aub)
NAAM OP FLEECE : ______________________________________________
AANTAL : __________
IK BETAAL CONTANT OF VIA BANK (745-0368840 18).U KAN OOK VIA E’MAIL (panvisser@telenet.be) UW BESTELLING DOORGEVEN : VERMELD WEL ALLES WAT U WENST.


Tot één dezer.
Het bestuur