garnalen
05 oktober 2013

HET WEER
j
j
j
j
j
j
j
jjj
Een panvol
april 2014

                                                    

Clubfeest
Op 22 maart hielden we ons clubfeest in het zaaltje van Verhaegen in Betekom. De belangstelling was wel niet zo groot als vorige jaren, maar de afwezigen hadden ongelijk. Een rijkelijk gevuld koud –en warm buffet, een overvloed aan desserts en meer drank dan we opkregen. 
Toen er dan ook nog een goed gestoffeerde prijzentafel werd verloot en we ’s nachts nog haringen en kaas konden eten, was dit feest weeral zeer geslaagd.
Dank aan alle deelnemers en aan de  sponsors van de tombola.

Uitslag 06 april
Met in het achterhoofd de rampvlucht van Scheveningen,was het vandaag ook zo wat koffie dik kijken. De weersvoorspelling was als twee druppels water dezelfde, voormiddag rustig bijna geen golven,maar  in de namiddag aanwakkerende wind en ook hogere golven. Dit klopte weer er was een verschil het begon vandaag wel allemaal wel later,het was rond 2.30 uur voor mister Bfr van jetje gaf. Piet gaf zijn bemanning de opdracht om samen met ons alles wat kon nat worden binnen te zetten de coolboxen werden op het midden dek samen gezet en vast gebonden met een touw. Eenmaal alles in orde, en op een veilige plaats koers gezet richting vasteland. Na eerst nog wel een paar uurtjes doorgebracht in het pretpark Noordzee,bracht Piet ons toch weer met zen allen veilig en wel aan de wal. Wat betreft de vangsten we hebben drie wrakken gedaan met wisselend succes,het begon altijd wel redelijk goed maar de gullen zaten niet al te dik. De bijvangsten waren ook niet super waar wel van alles wat. De vangsten op de wrakken zijn ook dit voorjaar weer zeer slecht,het is overal kommer en kwel wat ge leest op de vangstberichten af en toe een uitschieter en daar blijft het bij. We kunnen enkel maar blijven hopen dat het later op het jaar beter wordt. Wie wat mee kon nemen voor de vriezer vindt u hier onder. Totaal gevangen vissen met 25 vissers 239 waarvan 62 gullen is gemiddeld 2,48 per visser. Op naar het volgende Haringen en geheim van patat.

NAAM

K

ST.

PL.

Wij.

NAAM

K

ST.

PL.

Wij.

Moris Luc

4

 

 

 

Van De Velde Jan

5

10

 

 

Moris Jozef

4

10

 

1

Korakot Senay

1

8

 

 

Derboven Raf

2

6

 

 

De Rijck Eddy

1

 

 

 

Troonbeeckx Danny

5

 

 

 

Thys Marc

4

8

1

1

Wijns Louis

6

10

 

1

Boeckxstaens Willem

1

6

 

 

Ooms Alfons

3

 

 

 

Sempels Frans

1

2

 

6

Van Herck Marc

2

5

 

1

Bries Willy

1

1

 

4

Van Looy Xavier

 

6

 

 

Geens Glen

1

1

 

 

Vanderborght Jhon

1

 

 

6

Wouters Guy

4

4

 

5

Umans Andre

4

30

1

7

Op De Beeck Jos

1

 

 

,

Sauwen Yvan

1

8

 

 

De Becker Roger

2

 

 

 

Van Beylen Tom

 

10

 

 

Van Der Veken Louis

2

5

 

 

Engels Walter

6

12

 

1

 

Feest Michel
Onder dekmantel van de verjaardag van Louis Wijns , organiseerde het bestuur -  achter zijn rug om - een verjaardagsfeest voor de 60° verjaardag van Michel van Roosbroeck, al jaar en dag bestuurslid van de Panvissers . Michel wist op voorhand van niets, zodat de verrassing bij binnenkomst op de goudvis dubbel zo groot was. De aanwezigen hadden voor een mooi cadeau gezorgd, er werden frieten en worsten gebakken, de liefhebbers kregen ook nog stoofvlees , witloof of smos erbij. Dit bij een lekkere pint of voor de gelegenheid gebrouwen “ Busschotse zot “ deed alles nog beter tot zijn recht komen . Proficiat Michel en…..nog vele jaren.
Allemaal bedankt voor uw aanwezigheid ook diegene die belet waren,en ook enen dikke merci voor de mooie cadeaus. Van een verassing gesproken dit was me er echt een. Nogmaals merci Michel
Volgende visdagen
Haringen : 27 april : 05.00u
Herring : beware or be caught !

Loozenhoek Kermis: 09 Mei:2014
Dan organiseert de plaatselijke voetbalploeg een avond fietsen op rollen voor verenigingen. Ook de Panvissers zullen hier mee strijden voor niets minder dan goud. Wij gaan dit dan ook op een professionele manier aanpakken. Wij hebben al voor een coach gezorgd met een verleden als coureur,hij is wel al een poosje op non actief en zijn fiets geruild voor te vissen op zee ( minder vermoeiend zeker ) maar kent de knepen van het vak nog van buiten. In zijn glorie jaren noemde men hem zelfs de bom van Ramsel en omstreken of soms ook wel Vannitse. Hij is ook een Panvissers en zijn naam is De Bries. Maar wat is een coach zonder coureurs na lang wikken en wegen kwamen de volgende namen uit de bus,die onze kleuren zullen verdedigen met hand en tand. Troonbeeckx Danny (de hardrijder) Speters Olivier (de allrounder) Serneels Wim (de sprintbom) en Nuyens Carl (de puncher) dit zijn de namen die het moeten waar maken. Het is best mogelijk dat de coach met zijn coureurs al de dag voordien op donderdag avond  op afzondering gaat, om zo zijn team in alle rust voor te bereiden op wat gaat kommen. Er is samen met het bestuur voor de perfecte locatie gekozen. Meer bepaald B§B Het Prinsenhof dit is helemaal gelegen in het groen dus volledige rust gegarandeerd,er is in de buurt zelfs een bedevaart oord Kruiskes Berg. Maar coureurs hebben ook supporters nodig,dus aan alle andere leden kom voor uw mede leden die avond supporteren. Met zen allen zullen wij hen aan de overwinning helpen met onze slogan ( we are simply the best ). Zeker allen op post dan maken we er een gezellige avond van.
Waar is dit juist en om welk uur is het begin.
Waar: in de tent op het voetbalveld van N.V. Keerbergen.
Begin: om 20:00 uur.


Forellen : 10 Mei : 2014
Van de eigenaars van de vijver in Rotselaar hebben we toestemming gekregen om ook dit jaar opnieuw forel uit te zetten . Als de omstandigheden het toelaten ( als de vijver niet vol kruid staat) vissen we dus opnieuw op forel in mei.

Er zijn maximum 25 plaatsen beschikbaar. 
Inschrijven voor 04 mei.Prijs voor een hele dag vissen + 2 x eten = 40 euro per persoon.
Niet vissers : 2 x eten € 15,00 = middag en avondeten, alleen avond eten = € 10.00.
Praktisch :

  • plaatsen trekken vanaf.  06.30 uur
  • we vissen vanaf 07u00-12u00  en van 13u30-18u30
  • ’s middags zullen er broodjes en soep voorzien worden, voor ’s
  •  avonds is er kip stoofvlees en curry worsten met frietjes,keuze genoeg.
  • Waar ? Rotselaar, wegeltje recht tegenover sportcomplex “ De Meander “ ( meer van Rotselaar ) dat naar de “ soldatenbrug “ voert .

Tot een dezer
Het bestuur