garnalen
05 oktober 2013

HET WEER
j
j
j
j
j
j
j
jjj
Een panvol
Februari 2014

Eén goed glas ( of meer ) Cava, chips, nootjes, drank aan 1 euro….alles was aanwezig om er een mooi Nieuwjaarsevent van te maken, en dat hebben we dan ook gedaan.
Bij het binnenkomen werden er bij een glaasje wat wensen en nieuwtjes van het nieuwe jaar uitgewisseld.
Daarna hielden we een kwis met 5 vragenrondes en 5 fotorondes. Er werd her en der wel wat gefoefeld met GSM’s, maar uiteindelijk kwam er toch een verdiende winnaar uit de bus . Alle deelnemers mochten dan ook een mooie prijs uitkiezen.
Hoewel de visvangst in 2013 nogal mager uitviel, werden ook onze kampioenen gevierd . André Umans en Louis Wijns werden gekroond als 1° en 2° eredame, kampioen van 2013 werd onze ouderdomsdeken Willy Bries. Proficiat Willy, we denken niet dat iemand jou deze kampioenstitel misgunt.
Ook stond er nog een gigantisch eetfestijn te wachten…pensen, vogelnestjes, goulash, puree, witloof, erwten en peekes,…. Weeral te veel om op te krijgen. Ons opzet – alles opeten zodat we niks moeten betalen – ( belofte van de kok ) is weeral mislukt. Op het teerfeest proberen we het opnieuw.

9 februari : Neeltje Jans
Gezocht : windstop kleding ….als de wind dan ook stopt….dan kunnen we nog eens uitrukken !
Zolang het dagen en dagen stormt wordt het moeilijk om nog eens uit te varen. Eén gedachte houdt onze hoop levend…zolang wij niet kunnen gaan vissen door de wind, kunnen anderen het ook niet. Ondertussen kunnen de beestjes nog wat eten en groeien, groeien, groeien….tot het echte kanjers worden….en dan komen wij langs om onze pan te vullen. ( allee dat hopen we )

Algemene Ledenvergadering
Op zondag 26 februari houden we onze jaarlijkse – verplichte – algemene ledenvergadering. Graag met zo veel mogelijk aanwezig zijn, zodat we geldig kunnen stemmen. Ben je niet in de mogelijkheid om te komen, geef dan zeker je volmacht aan iemand. Je ontvangt per brief nog een aparte uitnodiging en de agenda van de vergadering.

22 Maart : Ledenfeest
Zoals de afgelopen 2 jaar houden we ons jaarlijks ledenfeest opnieuw in het zaaltje van “ Bérreke Verhaegen “ . Hou deze datum al zeker vrij. Leden en mosselhelpers gratis ,niet leden betalen € 40.00 ALL-IN. Meer info volgt later.
Mocht je nog ergens aan sponsoring geraken voor de tombola, dan is dit altijd welkom.
Het bestuur.